zaterdag 8 maart 2014

Klaar voor de start...

Welkom op mijn blog!
Ineens wilde ik een eigen blog, maar hoe begin je een blog? Ideeën genoeg, maar de uitvoering ervan is een ander verhaal en zit ik dus ineens in de ontwerpfase, terwijl ik zelf meer van de uitvoering ben. Ik moest nadenken over de indeling, is het een leuke kleur, is het lettertype leesbaar? Waar en hoe deel ik mijn foto's in en last but not least, waar ga ik over schrijven?

Ik wil in ieder geval iets over mijn hobby's kwijt. Al jarenlang ben ik lekker in de weer met borduren, naaien, mandala's kleuren en kralen. Ik heb verschillende groepen meiden op visite gehad die, onder het genot van een hapje en een drankje, lekker kwamen stoeien met kralen. Om de zoveel maanden volg ik zelf ook sieradenworkshops bij Limited Edition om bij te blijven over de laatste trends en technieken. 


Sinds een jaar ben ik besmet met het vilt-virus en ben helemaal ondersteboven van het werken met vilt. Het begon met een spoedprojectje voor Stichting Engergy4all eind 2012. Ik heb toen in 2 maanden tijd ongeveer 100 verschillende engeltjes gemaakt van vilt, hout, kralen etc. Een groot aantal is verkocht op een kerstmarkt en het overige deel heb ik, voor hetzelfde doel, aan collega's verkocht. Vanwege het grote succes heb ik het laatste weer gedaan in 2013, daarna was ik niet meer te houden. Ik heb me sinds een paar maanden ingegraven bij Handwerkatelier Sari in Den Haag en ben daar niet meer weg te slaan. Ik heb al meters vilt gekocht, garen, scharen, lintjes, patronen en pakketten met letters, beestjes, figuren en zit nu middagen en avonden in mijn eigen 'atelier' frutsels te maken van vilt and I love it!


Via dit blog wil ik jullie op de hoogte houden van alle frutsels die ik maak en andere zaken die me bezig houden. Ik hoop dat jullie er veel plezier aan beleven!

Zo zie je maar... blog 1 is klaar. Klaar voor de start...


PS: mijn blog is nog 'under construction' de, bijna 80 foto's, van eerder gemaakte frutsels krijgen binnenkort ergens een plaatsje, maar mijn eerste vilten frutsels wil ik jullie niet onthouden. Graag tot de volgende keer!Een heerlijke sloeber met vlinders.


Zeg met het bloemen...


HOME - winterversie, de lenteversie is in de maak.


Een feestelijke slinger voor het keukenraam. 

4 opmerkingen:

 1. Een hele mooi eerste bericht als start van je nieuwe blog. Het ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, het ziet er geweldig uit! Je eerste pogingen zijn meteen een succes. Dat stimuleert tot meer en hoe enthousiaster jij wordt met je frutsels, des te meer foto's krijgen wij te zien. Zet'm op Car, je kunt het......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom in blogland :) Ziet er super uit
  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk ik ben je gelijk gaan volgen ben benieuwd wat je allemaal nog meer gaat maken en wat voor leuks je erover gaat schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen